DMJI Juridische Dienstverlening


Postbus 427 6900 AK Zevenaar
085 023 1325 Klik om te bellen

Over DMJI Juridische Dienstverlening

Wie zijn wij? 

DMJI Juridische Dienstverlening is een kleinschalig juristenkantoor waar de aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel staat.

De kleinschaligheid maakt het dat onze zaak erg toegankelijk is, ook voor hen die net beginnen. Wij zijn ons bewust van ons kunnen en zullen deze expertise ten alle tijden inzetten om uw zaak te behartigen. Op onze website schrijven we informatieve blogs die u kunnen helpen op juridisch gebied.

DMJI helpt u verder

Heeft u een jurist nodig of heeft u een geschil waar u hulp of advies bij wenst? Neem vrijblijvend contact op met DMJI. Of het gaat om incassovorderingen, consumentenrecht of huurrecht. DMJI heeft de juiste behandelaar voor uw zaak. 

Vrijblijvend advies

Heeft u een conflict waar u graag juridische bijstand bij zal willen van een jurist, neem dan contact met ons op uw kwestie te bespreken of dien uw zaak in via ons online formulier.

Klantenservice

Hoge kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Mocht u desondanks toch niet geheel tevreden zijn, dan kunt u uw klacht of feedback indienen via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Begrijpelijke taal

DMJI schrijft al haar teksten in klare taal. Klare taal is begrijpelijke taal. Er zijn verschillende taalniveaus waarop mensen spreken, lezen en schrijven. Het Europees Referentiekader hanteert zes niveaus die lopen van A1 (basis) tot en met C2 (expert). Ongeveer 80 procent van de mensen in Nederland kan B1-niveau begrijpen. Klare taal is op B1-niveau.

DMJI is er voor u

DMJI Juridische Dienstverlening in het kort

Methoden

Online advies

Specialisaties

Consumentenrecht
Incasso
Overheid
Schulden
Uitkeringen
Vergunningen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

DMJI Juridische Dienstverlening


Postbus 427 6900 AK Zevenaar
085 023 1325 Klik om te bellen