DROST LETSELSCHADE


Parallelweg LS 8 7553 LG Hengelo
0742490300 Klik om te bellen

Kosteloze rechtshulp bij letselschade
Succespercentage van 98%
Meer dan 30 jaar ervaring

Over DROST LETSELSCHADE

Drost Letselschade is een van de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland. We hebben vestigingen in zowel Hengelo als Groningen. Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar ons kantoor. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onmisbaar. Hebt u ook deskundig en kosteloos advies nodig? Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres. Bij erkenning van aansprakelijkheid staan onze letselschade-experts u kosteloos bij.

Waarom Drost Letselschade:
• Ruim 30 jaar ervaring
• 20.000+ klanten geholpen
• Succespercentage van 98%

Onze cliënten komen uit heel Nederland. Daarom spreken we van landelijke dekking. We helpen in principe cliënten en letselschadeslachtoffers uit het hele land.Omdat wij een persoonlijke kennismaking met onze cliënten heel belangrijk vinden, bezoeken onze experts u graag aan huis.

Onze juristen kennen hun vak als geen ander en zijn veelal als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten en heeft het erkenning van De Letselschade Raad. Ook dat maakt Drost Letselschade uniek. Cliënten van ons weten dan ook zeker dat ze door een professioneel en betrouwbaar letselschadebureau worden bijgestaan. En hoewel wij hoog juridisch geschoold zijn, spreken wij toch uw taal. U staat als slachtoffer bij ons centraal!

Wilt u meer weten over wat wij juridisch gezien kunnen doen om uw letselschade te verhalen? Neem dan contact op met Drost Letselschade.

Foto's

Drost Letselschade

DROST LETSELSCHADE in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Telefonisch advies

Specialisaties

Letselschade / Aansprakelijkheidsrecht

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

DROST LETSELSCHADE


Parallelweg LS 8 7553 LG Hengelo
0742490300 Klik om te bellen