HGL Juristen


Jura 1 7607 RE Almelo
0546575815 Klik om te bellen

Over HGL Juristen

HGL helpt natuurlijke personen, stichtingen en vennootschappen met het behalen van geformuleerde doelen. HGL begeleidt bestuurders bij veranderingsmanagement en begeleidt bestuurders die zich geplaatst zien voor complexe strategische, bestuurlijke en juridische vraagstukken. Zij werkt, strikt onafhankelijk, gestructureerd samen met gespecialiseerde registerinformatici, registeraccountants, advocaten, arbeidsrechtdeskundigen, notarissen, belastingadviseurs, marketingdeskundigen en interim-managers. Zij helpt het geformuleerde probleem te veranderen in een uitdaging en zal aan de zijde en tezamen met de opdrachtgever deel uit maken van de oplossing. Dit doet zij als raadgever, soms als gemachtigde en soms als commissaris.

Ideale klant : Middelgrote ondernemingen, organisaties en instellingen die zich geplaatst zien voor complexe strategische, bestuurlijke en/of juridische vraagstukken door veranderingen van markt- of concurrentie ontwikkelingen, onvoldoende samenwerking of disfunctioneren van een leidinggevende of een deel van de organisatie.

Ideale dienst/produkt: Effectieve antwoorden op complexe strategische, bestuurlijke en/of juridische vraagstukken, waarbij deze antwoorden gekenmerkt worden door een hoog- en langdurig probleemoplossend vermogen.

Hulpmiddelen/materieel: Kennis & kunde die verder gaat dan de huidige ‘state of the art’, en derhalve gekenmerkt wordt in een visie op en inzicht in structurele lange-termijn ontwikkelingen doormiddel van een netwerk van hoogwaardige specialisten, die individueel aantoonbaar uitblinken in hun vakgebied. De opgedane kennis en ervaring worden (na toestemming en geanonimiseerd) gebruikt in columns, publicaties, boeken en colleges.

HGL Juristen in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Online advies
Telefonisch advies

Specialisaties

Familierecht
Ondernemingsrecht

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

HGL Juristen


Jura 1 7607 RE Almelo
0546575815 Klik om te bellen