JuraKon


Sweelincklaan 5 4702 HH Roosendaal
0616921964 Klik om te bellen

Over JuraKon

JuraKon is een jong, zelfstandig opererend juridisch adviesbureau, dat de begrippen laagdrempeligheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wij verschaffen op een écht betaalbare wijze inzicht in het web van de hedendaagse wet- en regelgeving. Kwaliteit en deskundigheid zijn hierbij geen doel maar een vanzelfsprekendheid.

Of u nu (startend)ondernemer bent of particulier, JuraKon trekt voor u ten strijde wanneer u onrecht is aan gedaan of wanneer u een helpende hand in de juridische wereld nodig heeft. Onze adviseurs denken in oplossingen, niet in problemen. Zij staan tot uw beschikking voor uiteenlopende juridische vraagstukken en behandelen uw situatie altijd naar eer en geweten.

Wij bieden onze diensten aan tegen een eerlijk tarief. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht brengen wij slechts tussen de 30 en de 50 euro per uur in rekening.

Onze adviseurs opereren vanuit de regio\'s Roosendaal, Breda en Tilburg en staan tot uw beschikking wanneer het voor u het beste uitkomt. Dit betekent dat zij zowel overdag als ´s avonds voor u klaar staan.

Voor allerhande vragen omtrent juridische problemen bent u bij ons aan het juiste adres. In het eerste gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen. Dit instapconsult is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

JuraKon in het kort

Specialisaties

Koop of huur
Ondernemingsrecht
Overheid

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

JuraKon


Sweelincklaan 5 4702 HH Roosendaal
0616921964 Klik om te bellen