Nero Juridisch Advies


Zuiveringweg 20 8243 PZ Lelystad
085 06 40 587 Klik om te bellen

Over Nero Juridisch Advies

Daadkrachtig en betaalbaar
Wanneer u een juridisch geschil heeft zoekt u naar daadkracht en betaalbaarheid. Dit is waar Nero Juridisch Advies voor staat. Wij doen ons uiterste best voor u om uw recht te halen en geschillen voor u op te lossen.

Betaalbaarheid is voor ons heel belangrijk. Wij vinden dat iedereen recht heeft op betaalbare juridische hulp. Helaas is dit bij veel advocatenkantoren niet haalbaar, met als gevolg dat u hoge juridische kosten moet maken om uzelf te verdedigen of om uw gelijk te halen. Daarom werken wij bij Nero Juridisch Advies met een laag uurtarief of waar nodig met een fixed fee. Uiteraard proberen wij eerst zo veel mogelijk onze kosten te verhalen op de tegenpartij.

Nero Juridisch Advies is een juridisch advieskantoor welke zich dagelijks bezig houd met juridische vraagstukken. Wij zijn geen advocaten, hierdoor bespaart u dus ook flink op juridische kosten. Uiteraard doen wij er niet voor onder waar wij ons daadkrachtig vastbijten voor uw belang.

Heeft u momenteel een juridisch geschil en wilt u even met ons sparren om te kijken of wij u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Nero Juridisch Advies in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Advies thuis
Online advies
Telefonisch advies

Specialisaties

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Incasso
Koop of huur
Ondernemingsrecht
Overheid
Schulden
Werk

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Nero Juridisch Advies


Zuiveringweg 20 8243 PZ Lelystad
085 06 40 587 Klik om te bellen