Pro Jure Solicitors


Dalsteindreef 434 1102 XA Amsterdam
020 616 9731 Klik om te bellen

Over Pro Jure Solicitors

Jonge dynamische breed gespecialiseerde praktijk met bijzondere specialisatie in bestuurs- en bestuursstrafrecht (o.a. kinderopvang, thuiszorg, horeca, etc), letselschaderecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

1. Betaalbare rechtsbijstand; ook tegen gefixeerde zaakhonoraria en gematigde uurtarieven.
2. Één-op-één contact met de behandelend solicitor

Pro Jure Solicitors is opgericht door mr. Kuijper met ruim twintig jaar ervaring in de rechtspaktijk waarvan zeventien jaar als advocaat. Hoewel het kantoor nieuw is wordt aldus beschikt over aanmerkelijke proceservaring.

Solicitors zijn juristen die net een paar stappen verder gaan dan de doorsnee jurist. Zo beschikt een solicitor bij Pro Jure Solicitors altijd tenminste over een universitaire graad rechtsgeleerdheid en ervaring in de rechtspraktijk.

Ook geldt dat - hoewel sprake is van een commercieel kantoor - verlening van toegang tot het recht en de rechter de primaire drijfveer is om welke reden in sommige gevallen op basis van no cure, no pay of zelfs Pro Bono wordt gewerkt.

Foto's

Chief Solicitor

Pro Jure Solicitors in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Online advies
Telefonisch advies

Specialisaties

Arbeidsrecht
Incasso
Letselschade
Ondernemingsrecht
Strafrecht
Uitkeringen
Vergunningen
Werk

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Team

Artikelen

Red de Rechtshulp, steun de sociale advocatuur!

Nu zijn er nog advocaten die mensen op basis van pro deo bij willen en kunnen staan. Als het aan de Minister van Rechtsbescherming ligt zal dat niet lang meer duren. De Minister wil dat mensen minder...

Onze locatie

Pro Jure Solicitors


Dalsteindreef 434 1102 XA Amsterdam
020 616 9731 Klik om te bellen