Rechtsgevoel, adviesbureau voor werk en uitkering


Van Reeuwijkstraat 32 7731 EH Ommen
0681113000 Klik om te bellen

Over Rechtsgevoel, adviesbureau voor werk en uitkering

Rechtsgevoel geeft informatie, juridisch advies en concrete hulp op het gebied van werk en uitkering (arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht). Zowel aan werkgevers als aan werknemers. Onder het motto 'Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig' kan tegen een betaalbaar tarief vakkundige en efficiente hulp worden geboden bij juridische problemen.

Het is vaak lastig een weg te vinden in de wirwar van steeds veranderende wetten en regels. Kennis van zaken en een heldere uitleg zijn dan van groot belang. De werkwijze van Rechtsgevoel kenmerkt zich door deskundigheid, een zakelijke aanpak en betrokkenheid bij mensen

In de dagelijkse praktijk van Rechtsgevoel staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat u persoonlijk te woord en u kunt vertrouwen op een deskundig advies. In goed overleg bekijkt ze welke oplossing passend zou kunnen zijn in uw concrete situatie. Zo is iedere zaak maatwerk.

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht wordt geboden voor de menselijke kant van een zaak. Er kan recht worden gedaan, maar dat wil niet zeggen dat die uitkomst een goed Rechtsgevoel geeft. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan vaak tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Met lagere kosten tot gevolg.


Foto's

Mieke Bosma, eigenaar van Rechtsgevoel

Rechtsgevoel, adviesbureau voor werk en uitkering in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Online advies
Telefonisch advies

Specialisaties

Overheid
Uitkeringen
Werk

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Rechtsgevoel, adviesbureau voor werk en uitkering


Van Reeuwijkstraat 32 7731 EH Ommen
0681113000 Klik om te bellen