Strataego Advies, juridisch en fiscaal strategen


Vondellaan 12 5611 NX Eindhoven
0403041460 Klik om te bellen

Over Strataego Advies, juridisch en fiscaal strategen

Strataego Advies biedt juridisch, fiscaal en financieel advies en notariële begeleiding aan diverse organisaties en particulieren, met een specifieke focus op ondernemers. Onze professionals beschikken over juridische, fiscale en financiële kennis en ervaring die past bij iedere fase in het leven van u en uw bedrijf.

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak, dat is waar wij voor staan. Geen lange, theoretische verhalen, maar concreet en praktisch advies voor uw vraagstuk. Dat doen wij elke dag met veel energie, enthousiasme en betrokkenheid. In die zin zijn wij menselijk op de relatie en duidelijk op de inhoud met een open en eerlijke communicatie. Daarin onderscheiden wij ons van de rest.

Bedrijfsadvies

Ondernemen: een samenspel van kansen en uitdagingen. Dat vraagt om inzicht en overzicht, om strategie en beleid, om vakkennis en ondernemerschap. Naarmate uw bedrijf groeit, vraagt het ondernemerschap om steeds meer specifieke expertise. Aandeelhouders, financiers, medewerkers, klanten, accountants, fiscalisten en verzekeraars: allemaal spelen ze een rol in uw onderneming. Hoe houdt u uw onderneming op koers?

Met Strataego Advies houdt u de regie in handen. Als bedrijfsadviseurs denken we mee van akte tot zaakvoering. We begrijpen uw belangen, brengen iedere vraag terug naar de kern en houden altijd oog voor het feit dat een individuele beslissing gevolgen kan hebben voor het geheel. Vanuit onze helikopterview houden we een scherp oog op de lange termijn en zijn we alert op kansen en risico’s. Samen zorgen we ervoor dat u de regie houdt over uw onderneming, onder alle omstandigheden.

Financieel advies

Financieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? De financieel adviseurs van Strataego Advies staan klaar voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw financiële uitdaging. Dit doen we op basis van een financieel plan of ‘ad hoc’ naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Met welke vraag u ook aanklopt, we denken graag met u mee. Wilt u deskundig financieel advies? Informeer dan vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen door ons te bellen op +31 (0)40 3041460.

Fiscaal advies

Op zoek naar fiscaal advies in de regio van Eindhoven? In ons team van Strataego Advies is er altijd iemand beschikbaar die u fiscaal kan begeleiden. Wij geven duidelijk fiscaal advies aan ondernemers en particulieren. U kunt uw vraagstuk gratis aan onze fiscalist voorleggen. Wij geven direct inzicht in uw situatie. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons direct op het telefoonnummer +31 (0)40 3041460.

Notarieel advies

Notarieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? Heeft u vragen over notariszaken of wilt u weten of het verstandig is om een notaris in te schakelen? Wij u adviseren en begeleiden u bij het (notarieel) regelen van de bijzondere momenten in uw leven. Leg uw vraagstukken over erven, wonen, samenleven en ondernemen aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! Onze eerste beoordeling kost u niets en is geheel vrijblijvend. Wij maken notarieel advies toegankelijk. Notarieel advies of begeleiding nodig? Bel ons dan direct op +31 (0)40 3041460.

Contractenservice

Contract laten opstellen door een jurist in Eindhoven? Bewust of onbewust, u gaat overeenkomsten aan. Het opstellen van een goede overeenkomst is een kunst dat onze ervaren adviseurs tot in de details beheersen. Overweegt u om een goed contract op te laten stellen? Wij voorzien u van de benodigde informatie en helpen bij het maken van de juiste afwegingen. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)40 3041460.

Strataego Advies, juridisch en fiscaal strategen in het kort

Methoden

Advies op kantoor
Advies thuis
Online advies
Telefonisch advies

Specialisaties

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Familierecht
Fiscaal recht
Incasso
Intellectuele eigendom
Internationaal contractenrecht
Koop of huur
Letselschade
Ondernemingsrecht
Overheid
Ruimtelijke ordening
Schulden
Strafrecht
Uitkeringen
Vergunningen
Werk

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Strataego Advies, juridisch en fiscaal strategen


Vondellaan 12 5611 NX Eindhoven
0403041460 Klik om te bellen