Terug

Geen Kinderalimentatie door uitstellen scheiding man?

inke

Ben sinds 1997 getrouwd op huwelijkse voorwaarden, mijn man heeft sinds vorig jaar juli een vriendin. Hij woont met haar samen in ons vorig jaar april gekochte huis en heeft (een gedeelte ven )mijn spullen verhuisd naar ons oude niet verkochtte huis. Ik ahd een advocaat in de arm genomen maar omdat hij het zo rekt kan ik het niet meer betalen. Hij stelde een gezamelijke voor die hij zou betalen wat hij ook niet deed, ik krijg aanmaningen binnen. Hij rekt het idere keer en ik leef samen met onze dochter onder de 100 euro in de maand dusik  kom elke maand te kort. Hij betaald niets voor haar.

Hoe krijg ik die scheiding erdoor en dat  hij kinderalimentatie betaald . Heb haar van de sport moeten halen omdat ik het niet meer betaald krijg. Hypotheek rente heeft hij ook voor beide huizen geind, krijg ik ook niet .

 vaste lasten rond de 1750, 00 euro en inkomsten tussen de 1850 euro.


1 Antwoord

Antwoord van Wouters & Wouters

De oplossing lijkt vrij makkelijk. U kunt een voorlopige voorziening vragen. Dit is een voorziening waarbij u kinderalimentatie en/of partneralimentatie kunt vragen voor de duur van de echtscheidingsprocedure. Daarbij komt dat u voor uw advocaatkosten een toevoeging kunt krijgen (www.rvr.org.nl).

Met vriendelijke groet,

R. Wouters

Wouters & Wouters advocaten

www.woutersadvocaten.nl